Φωτοβολταϊκό πάνελ LR4-72HPH 430Wp LONGI

169,35 €
Χρόνος παράδοσης 1-2 ημέρες

144 Mono Peck Half Cell

 9 Busbars

 10 Χρόνια

 ΔPmax=-0,37%°C

Η ελάχιστη ποσότητα αγοράς για αυτό το προϊόν είναι 8.
Άμεσα διαθέσιμο
 

Ασφαλείς συναλλαγές

 

Δωρεάν αποστολές άνω των 20€

 

Μόνο επώνυμα και πιστοποιημένα προϊόντα

Η Longi είναι ένας από του μεγαλύτερους κατασκευαστές φωτοβολταϊκών πάνελ παγκοσμίως καταλαμβάνοντας ρεκόρ αξιοπιστίας (Bankability) με AAA στα τελευταία αποτέλεσμα του Bloomberg.

Τα ηλιακά πάνελ τύπου Longi 430Wp LR4-72HPH (1500V) είναι πιστοποιημένα για φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις έως 1500V. Οι κυψέλες βασίζονται στην τεχνολογία PERC, περιέχουν 9 αγωγούς το καθένα και είναι ανθεκτικά στο φαινόμενο PID. Οι μονάδες είναι επίσης πιστοποιημένες για αντοχή σε ακραίες καιρικές συνθήκες.

Halfcut
Η τεχνολογία Half cut επιτρέπει μεγαλύτερη ισχύς εξόδου καθώς και χαμηλότερη θερμοκρασία Hot spot λόγω της τεχνικής μείωσης του ρεύματος που κινήται από τις κυψέλες στο junction box.

9 busbar
Τα busbar (αγωγούς) συλλέγουν και μεταφέρουν το ρεύμα. Συνήθως, όσο περισσότερα busbars, τόσο το καλύτερο. Οι κυψέλες Longi 430Wp LR4-72HPH (1500V) έχουν 9 μπάρες το καθένα. Αυτό επιτρέπει καλύτερη ροή ισχύος, δημιουργώντας υψηλότερη απόδοση.

Τεχνολογία PERC
Η πίσω πλευρά των κυττάρων PERC έχει ένα μη αγώγιμο στρώμα. Αυτό το στρώμα αντανακλά φως που δεν απορροφήθηκε αρχικά πίσω στο κελί. Αυτό προσθέτει μια άλλη πιθανότητα να μετατραπεί το φως σε ενέργεια. Χωρίς αυτό το στρώμα στο πίσω μέρος των κυττάρων, το φως θα είχε χαθεί με τη μορφή θερμότητας.

Αντίσταση PID
Τα πάνελ της Longi παρουσιάζουν μεγάλη αντοχή στο φαινόμενο υποβάθμισης PID ενώ εγγυώνται απώλεια λιγότερη από -2% τον πρώτο χρόνο και -0,55% για κάθε επόμενο χρόνο. Αυτό συνεπάγεται μεγαλύτερη ισχύς εξόδου κατά +4,10% μετά από 25 χρόνια λειτουργίας.

Πιστοποιητικά
Πολλές από αυτές τις δοκιμές καθορίζουν εάν τα ηλιακά πάνελ λαμβάνουν πιστοποίηση ή όχι. Μερικά από αυτά τα πιστοποιητικά αφορούν την αντοχή έναντι ακραίων καιρικών συνθηκών. Μπορούν να αντέξουν στατικό φορτίο ανέμου 2400 και φορτίο χιονιού 5400 Pa. Το Φωτοβολταϊκό πάνελ LR4-72HPH 430Wp LONGI είναι επίσης πιστοποιημένο για να αντέχει σε συνθήκες αλατιού και αμμωνία.

Υψηλής τάσης
Τα 1500V επιτρέπουν περισσότερα modules να συνδυαστούν σε σε ένα string από ό,τι θα συνέβαινε σε μια εγκατάσταση 1000V. Αυτό θα μπορούσε να προσθέσει πάνω από 30 πάνελ. Τα παραπάνω εξαρτώνται από τον τύπο του μετατροπέα που χρησιμοποιείται. Το αποτέλεσμα είναι η όλη εγκατάσταση να είναι οικονομικά φθηνότερη γλιτώνοντας χρήματα από junction boxes και καλώδια.

Εφαρμογές
Τα φωτοβολταϊκά πάνελ Longi της σειράς LR4-72HPH προτείνονται για συστήματα net-metering καθώς και για φωτοβολταϊκά συστήματα μεσαίας και μεγάλης κλίμακας .

Longi
75.02.35.430
92 αντικείμενα

Το προϊόν λόγω του μεγέθους του δεν μπορεί να αποσταλεί με courier.

Μπορείτε να το παραλάβετε δωρεάν από την έδρα συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας στην Αθήνα ή

Να παραδοθεί σε μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας με έξοδα παραλήπτη.

Εγγραφή

Νέος στην Solarage; Δημιούργησε λογαριασμό.

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε Ή Επαναφέρετε τον κωδικό σας