Φωτοβολταϊκό Πάνελ Solar Tiger Pro54HL4-V 410Wp P-Type-Mono Black Frame Jinko

75.02.42.410
230,00 €
με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης 1-2 ημέρες

 Mono Peck Half Cell 

 10 Busbar 

 IEC 61215. IEC 61730 ...

 15 Χρόνια

ΔPmax=-0,35%°C
 Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Άμεσα διαθέσιμο
Η ελάχιστη ποσότητα αγοράς για αυτό το προϊόν είναι 2.
 

Ασφαλείς συναλλαγές

 

Δωρεάν αποστολές άνω των 20€

 

Μόνο επώνυμα και πιστοποιημένα προϊόντα

Τα ηλιακά πάνελ τύπου Jinko Solar 410Wp Tiger Pro (1500V) είναι πιστοποιημένα για φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις έως 1500V. Οι κυψέλες βασίζονται στην τεχνολογία PERC P-Type, περιέχουν 10 αγωγούς το καθένα και είναι ανθεκτικά στο φαινόμενο PID. Οι μονάδες είναι επίσης πιστοποιημένες για αντοχή σε ακραίες καιρικές συνθήκες.


10 busbar
Τα busbar (αγωγούς) συλλέγουν και μεταφέρουν το ρεύμα. Συνήθως, όσο περισσότερα busbars, τόσο το καλύτερο. Στην σειρά Tiger Pro 54HC το πάνελ αποτελείται από 108 (2Χ54) κυψέλες με 10 μπάρες. Αυτό επιτρέπει καλύτερη ροή ισχύος, δημιουργώντας υψηλότερη απόδοση.

Τεχνολογία PERC
Η πίσω πλευρά των κυττάρων PERC έχει ένα μη αγώγιμο στρώμα. Αυτό το στρώμα αντανακλά φως που δεν απορροφήθηκε αρχικά πίσω στο κελί. Αυτό προσθέτει μια άλλη δυνατότητα να μετατραπεί το φως σε ενέργεια. Χωρίς αυτό το στρώμα στο πίσω μέρος των κυττάρων, το φως θα είχε χαθεί με τη μορφή θερμότητας.

Αντίσταση PID
Τα πάνελ της Jinko υποβάλλονται σε διάφορες δοκιμές. Ένα από αυτά τα τεστ είναι το λεγόμενο «double-85-test», εκθέτοντας τα πάνελ σε θερμοκρασίες 85 °C και υγρασία 85%, για 96 ώρες. Η Jinko Solar είναι η μόνη εταιρεία της οποίας τα πάνελ περνούν το τεστ με απώλεια ισχύος μικρότερη από 5%.

Πιστοποιητικά
Πολλές από αυτές τις δοκιμές καθορίζουν εάν τα ηλιακά πάνελ λαμβάνουν πιστοποίηση ή όχι. Μερικά από αυτά τα πιστοποιητικά αφορούν την αντοχή έναντι ακραίων καιρικών συνθηκών. Μπορούν να αντέξουν στατικό φορτίο ανέμου 2400 και φορτίο χιονιού 5400 Pa. Το Jinko Solar 410 wp Tiger Pro (1500V) είναι επίσης πιστοποιημένο για να αντέχει σε συνθήκες αλατιού και αμμωνία.

Υψηλής τάσης
Τα 1500V επιτρέπουν περισσότερα modules να συνδυαστούν σε σε ένα string από ό,τι θα συνέβαινε σε μια εγκατάσταση 1000V. Αυτό θα μπορούσε να προσθέσει πάνω από 30 πάνελ. Τα παραπάνω εξαρτώνται από τον τύπο του μετατροπέα που χρησιμοποιείται. Το αποτέλεσμα είναι η όλη εγκατάσταση να είναι οικονομικά φθηνότερη γλιτώνοντας χρήματα από junction boxes και καλώδια.

Μεταφορικά

Το προϊόν λόγω μεγέθους του δεν μπορεί να αποσταλεί με courier.

Τα πάνελ παραδίδονται δωρεάν σε συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία στην Αθήνα. 

Από Αθήνα ώς τον προορισμό του πελάτη τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον παραλήπτη.

75.02.42.410
2 αντικείμενα

Το προϊόν λόγω μεγέθους του δεν μπορεί να αποσταλεί με courier.

Τα πάνελ παραδίδονται δωρεάν σε συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία στην Αθήνα.

Από Αθήνα ώς τον προορισμό του πελάτη τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον παραλήπτη.

Σχετικά προϊόντα

Εγγραφή

Νέος στην Solarage; Δημιούργησε λογαριασμό.

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε Ή Επαναφέρετε τον κωδικό σας