Inverter Τριφασικός SUN2000MA-8KTL-M1 Huawei

75.20.21.08M1
2.039,80 €
με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης 4-6 ημέρες

 Τριφασικός Inverter δικτύου (net-metering)

 Υβριδικός Inverter δικτύου (net-metering)

 10 χρόνια εγγύηση

 Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 

Ασφαλείς συναλλαγές

 

Δωρεάν αποστολές άνω των 20€

 

Μόνο επώνυμα και πιστοποιημένα προϊόντα

Ο ηλιακός μετατροπέας Huawei 8KTL-M1 είναι μια καινοτόμος λύση της Huawei για ηλιακές εγκαταστάσεις με σύνδεση σε τριφασικό δίκτυο με ή χωρίς μπαταρία. Ο συμπαγής σχεδιασμός του με μειωμένο μέγεθος προσφέρει ευελιξία στην εγκατάστασή του. Εύκολος έλεγχος και παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο.

Διαστάσεις: 525x470x166mm Βάρος: 17kg

Τριφασικός μετατροπέας Huawei SUN2000-8KTL M1 - Έτοιμος για μπαταρία
Η Σειρά Μ1 της Huawei περιλαμβάνει είσοδο για σετ μπαταριών.

Χαρακτηριστικά Huawei Inverter SUN2000-8KTL-M1

Οι μετατροπείς Huawei έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για οικιακή χρήση, βελτιστοποιούν στο μέγιστο την ενέργεια που παράγεται από τους ηλιακούς συλλέκτες και τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι:

Battery ready

Ο μετατροπέας Huawei SUN2000-8KTL M1 περιλαμβάνει μια ακόμα είσοδο DC για την σύνδεση του συστήματος αποθήκευσης μπαταριών. Με την εγκατάσταση τους δεν έχετε να ανησυχείτε για διακοπές ρεύματος αφού το σύστημα μεταφέρεται σε Backup για την αδιάλειπτη παροχή ενέργειας των κρίσιμων φορτίων (απαιτείται extra εξοπλισμός).

Παρακολούθηση Huawei Inverter SUN2000-8KTL M1 με APP

Συμβουλευτείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με την παραγωγή ενέργειας των ηλιακών συλλεκτών, την κατανάλωση, με γραφήματα κατανάλωσης, διαβούλευση ιστορικού, διαμόρφωση και βελτιστοποίηση της λειτουργίας της εγκατάστασης. Με το APP for Huawei Inverters μπορείτε με μια ματιά εύκολα και γρήγορα να παρακολουθείτε την εγκατάσταση σας.

Για την καταγραφή της εισερχόμενης ενέργειας απαιτείται η εγκατάσταση του Smart Meter.

Ευφυές σύστημα βελτιστοποίησης ηλιακών συλλεκτών

Ο μετατροπέας Huawei SUN2000-8KTL M1 ενσωματώνει λογισμικό σχεδιασμένο να επιτυγχάνει επίπεδα απόδοσης έως και 99,5% των ηλιακών συλλεκτών, το σύστημα βελτιστοποιεί την παραγωγή κάθε ηλιακού συλλέκτη της ηλιακής εγκατάστασης. Mε το σύστημα παρακολούθησης, ο έλεγχος μπορεί να διαχειριστεί σε επίπεδο μονάδας (με power optimizers). Για κάθε μετατροπέα υπάρχει ένα ελάχιστος αριθμός power optimizers χωρίς όμως να απαιτείται η εγκατάσταση τους στο σύνολο των φωτοβολταϊκών πάνελ.

Παρακολούθηση και διαχείριση FusionHome-NetEco 10000s

Εκτός από τη βελτίωση της λειτουργίας της ηλιακής εγκατάστασης, οι μετατροπείς Huawei διαθέτουν ένα APP που επιτρέπει την εμφάνιση σε πραγματικό χρόνο των παραμέτρων της ηλιακής εγκατάστασης, μπορεί να βελτιστοποιήσει την κατανάλωση και να βελτιώσει την απόδοση του φωτοβολταϊκού συστήματος.

Η σύνδεση του με το inverter γίνεται μέσω Dongle ασύρματα ή ενσύρματα (ethernet).

Ο μετατροπέας Huawei SUN2000-8KTL M1 μπορεί να συνδυαστεί με το Smart Home Hub

Στόχος είναι η εγκατάσταση ενός εξαρτήματος με το οποίο ο μετατροπέας Huawei SUN2000-8KTL M1 καταφέρνει να συνδυάσει την παραγωγή φωτοβολταϊκής ενέργειας με την κατανάλωση οικιακών συσκευών, βελτιστοποιώντας έτσι τo ποσοστό άμεσης απορρόφησης της ηλιακής ενέργειας.

Huawei Fusion Home Solar Inverter Εγγύηση SUN2000-8KTL M1

Η εγγύηση που καθορίζεται από τον κινεζικό κολοσσό Huawei για τη γκάμα ηλιακών μετατροπέων Fusion Home είναι 10 χρόνια επεκτάσιμη, ισοδυναμώντας με τις μεγάλες μάρκες μετατροπέων, προσφέροντας εμπιστοσύνη και εξαιρετική εξυπηρέτηση μετά την πώληση καθώς και εξαιρετική τεχνική υπηρεσία.

Χρόνος Παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης είναι από 10-15 ημέρες.

Έξοδα αποστολής

Δωρεάν

Πιστοποιητικά για net-metering

Conformity with EU directives

Certificate of compiance VDE 0216

Certificate of Conformity NS protections with limits

75.20.21.08M1

Χαρακτηριστικά

Παροχή Δικτύου
Τριφασική
Τεχνολογία
Υβριδικός

Σχετικά προϊόντα

Εγγραφή

Νέος στην Solarage; Δημιούργησε λογαριασμό.

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε Ή Επαναφέρετε τον κωδικό σας