Tο www.solarage.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω του Διαδικτύου της επιχείρησης «ΚΙΣΣΟΥΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ.», που εδρεύει στη οδό Αμπελακίων & Κεφαλά, στην Χαλκίδα. Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της SOLARAGE, που βρίσκεται στην διεύθυνση www.solarage.gr.

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η τυχόν συναλλαγή σας μαζί μας μέσω της ανωτέρω ιστοσελίδα www.solarage.gr διέπεται από τους παρακάτω όρους και η συναλλαγή σας μαζί μας συνεπάγεται την αποδοχή των όρων αυτών.

1. Όροι

Η SOLARAGE διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Η SOLARAGE αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω της ιστοσελίδας του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.

2. Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα

H SOLARAGE δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www.solarage.gr ,τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες , από το ηλεκτρονικό κατάστημα της SOLARAGE, υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

Φωτογραφίες: Στην περίπτωση που το μέγεθος ενός προϊόντος δηλώνεται στην περιγραφή του, τότε η φωτογραφία του ενδέχεται να αναφέρεται σε όμοιο του διαφορετικών διαστάσεων (κυρίως ως προς το ύψος).

3. Περιορισμός ευθύνης

Η SOLARAGE εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της SOLARAGE δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης η SOLARAGE ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

4. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Η ιστοσελίδα www.solarage.gr είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της επιχείρησης ΚΙΣΣΟΥΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ. Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται από την SOLARAGE, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της SOLARAGE και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την SOLARAGE  ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της SOLARAGE ή/και του www.solarage.gr ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού.

Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στις ιστοσελίδες www.solarage.gr δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

5. Υποχρεώσεις Χρήστη

Οι χρήστες των ιστοσελίδων www.solarage.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτές και το ηλεκτρονικό κατάστημα της SOLARAGE για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

6. Ασφάλεια

Η SOLARAGE αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος της SOLARAGE επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

Αναγνώριση Πελάτη

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (e-mail ή username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.

O Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) καταχωρείται από εσάς και μπορείτε να τον αλλάξετε όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητας και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα της Solarage δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης). Επίσης σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε όχι μόνο γράμματα και αριθμούς αλλά και σύμβολα για τη δημιουργία password.

Η SOLARAGE δεν γνωρίζει και δεν μπορεί να μεταβάλει τον password σας.

Αυτόματη Αποσύνδεση

Εάν δεν υπάρξει καμία δραστηριότητα για 20 λεπτά γίνεται αυτόματη αποσύνδεση από το χώρο μελών του ηλεκτρονικού καταστήματος της Solarage .

Απόρρητο Συναλλαγών

Η τήρηση του απορρήτου είναι αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή /μέλος στη SOLARAGE είναι εμπιστευτικές και η SOLARAGE έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα:

Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.

Η SOLARAGE δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

Στην περίπτωση που η SOLARAGE χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου.

Με την επιφύλαξη των διατάξεων του κεφαλαίου 7 του παρόντος, που αφορά τα Προσωπικά Δεδομένα, μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους.

Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.

7. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του www.solarage.gr είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.) κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε παραγγελίες σας ή για να παράσχουμε τις υπηρεσίες μας. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες των διαδικτυακών τόπων www.solarage.gr, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).

Σε κάθε περίπτωση οι εργαζόμενοι της SOLARAGE που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα είναι συγκεκριμένοι και η πρόσβαση προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση στα προσωπικά σας δεδομένα απαγορεύεται. Κάθε εύλογο μέτρο για την ασφάλιση των δεδομένων σας έχει παρθεί.

Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

8. Αγορά Προϊόντων

Στόχος μας είναι να φτάσετε στο τελικό προϊόν με 3 click.

Μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας θα λάβετε αυτοματοποιημένο e-mail το οποίο θα αναφέρει τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας.

Κατά την εξέλιξη της παραγγελίας σας θα λάβετε μια σειρά αυτοματοποιημένων e-mail, τα οποία θα αναφέρουν τη πρόοδο της παραγγελίας. Αυτά τα μηνύματα αφορούν τις εξής καταστάσεις:

Εκκρεμεί: Όταν η παραγγελία σας έχει παραληφθεί από την εταιρίας μας και ελέγχεται ως προς την ορθότητα της.

Επιτυχής συναλλαγή: Η παραγγελία σας έχει παραληφθεί και η συναλλαγή της μέσω κάρτας ή paypal έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία. Σε αυτό το στάδιο η SOLARAGE δεν έχει κάνει capture των χρημάτων σας.

Αναμονή κατάθεσης: Η παραγγελία σας έχει παραληφθεί, τα προϊόντα έχουν δεσμευτεί και αναμένουμε την κατάθεση του ποσού για την αποστολή της. Ο χρόνος αναμονής μέχρι την κατάθεση είναι 5 ημέρες. 

Παραδόθηκε στην courier : Τα προϊόντα της παραγγελίας συλλέχθηκαν, τιμολογήθηκαν και έχουν παραδοθεί στην courier. Σε αυτό το στάδιο λαμβάνεται και τον κωδικό αποστολής.

Παρελήφθη από το κατάστημα: Το παρόν επιβεβαιώνει ότι η παραγγελία έχει παραληφθεί από το κατάστημα. Ο χρόνος αναμονής μέχρι την παραλαβή είναι έως και 5 μέρες συνολικά.

Ακυρωμένη: Η παραγγελία σας έχει ακυρωθεί μετά από δικό σας αίτημα ή αδύνατης επικοινωνίας μαζί σας για την επιβεβαίωσή της ή όταν έχει παρέλθει ο χρόνος 5 ημερών για την πληρωμή /παραλαβή της.

Επιστροφή χρημάτων: Για λόγους αδυναμίας ολοκλήρωσης της παραγγελίας ή ακύρωσης  της από την δική σας πλευρά και εφόσον έχετε πληρώσει το πόσο μέσω κάρτας ή κατάθεσης σε τράπεζα.

Άκυρη συναλλαγή με κάρτα: Η παραγγελία σας δεν έχει παραληφθεί λόγω αδυναμίας ολοκλήρωσης της πληρωμής της μέσω κάρτας.

Σε περίπτωση που στη παραγγελία σας προκύψει κάποια εκκρεμότητα τότε θα σας αποσταλεί αντίστοιχο e-mail. Εναλλακτικά θα επικοινωνήσουμε μαζί σας στα τηλέφωνα που μας έχετε δώσει κατά την εγγραφή ή την καταχώρηση της παραγγελίας στο site μας.

Δεν υπάρχει τρόπος απενεργοποίησης αυτών των ενημερώσεων, η αποστολή των οποίων, αποτελεί προϋπόθεση για την σωστή εξέλιξη της παραγγελίας σας. Τα e-mail αυτά σας καλούμε να φροντίζετε να μπορούν να φτάσουν σε εσάς και να τα διατηρείτε καθ' όλη την διάρκεια της συναλλαγής μας. Είναι υποχρέωση σας, σε περίπτωση που δεν λαμβάνετε τα σχετικά e-mail, σύμφωνα με τους γενικούς όρους που διέπουν τις συναλλαγές μας, να μας ενημερώνετε χωρίς καθυστέρηση. Τα προϊόντα σας παραδίδονται το ταχύτερο δυνατό και πάντως σε χρόνο που δεν υπερβαίνει τις επτά ημέρες από την σύναψη της σύμβασης. Εξαίρεση αποτελούν προϊόντα με Κατάσταση παράδοσης (status) Κατόπιν Παραγγελίας και Αναμένεται Σύντομα, για το οποία υπάρχει ξεχωριστή ενημέρωση παράδοσης.

9. Δικαίωμα Επιστροφής

Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν και να σας καταβάλλουμε το τίμημα αν μας κοινοποιήσετε γραπτώς μέσο της φόρμα επικοινωνίας ‘ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ’ ή τηλεφωνικά καλώντας στο 2221092232. Η διαδικασία επιστροφής θα πρέπει να γίνει εντός 20 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος από εσάς ή από τρίτο μέρος που θα υποδείξετε. Δεν επιστρέφονται προϊόντα τα οποία η αρχική τους κατάσταση είναι ‘κατόπιν παραγγελίας’. Με την άσκηση της υπαναχώρησης υποχρεούστε να επιστρέψετε σε εμάς το προϊόν στην άριστη κατάσταση στην οποία σας παραδόθηκε ή να μας παραδώσετε σαφείς και μη αμφισβητήσιμες αποδείξεις ότι το έχετε στείλει ασφαλώς εντός 20 ημερολογιακών ημερών από την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρηση από εσάς και εντός της ίδιας προθεσμίας υποχρεούμαστε να σας επιστρέψουμε τυχόν ποσά που μας έχετε καταβάλλει. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε πρέπει να συνοδεύονται από τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα και τις αποδείξεις παραλαβής. Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής του προϊόντος δεν καλύπτονται από την SOLARAGE και επιβαρύνουν τον πελάτη. Στα επιστρεφόμενα από την SOLARAGE χρήματα δεν ευθυνόμαστε για τυχόν κρατήσεις που ενδέχεται να υπάρξουν από συναλλαγές με κάρτες ή μέσω paypal. Αν η πληρωμή έχει γίνει μέσω τραπεζικής κατάθεσης τότε επιστρέφεται το σύνολο του ποσού που έχετε πληρώσει..

Δεν δικαιούσθε υπαναχώρησης στις περιπτώσεις του άρθρου 3ιβ του ν.2251/94 και σε κάθε άλλη περίπτωση που αυτό προβλέπεται από τον νόμο ή την παρούσα σύμφωνα με το νόμο.

Επίσης δεν επιστρέφονται προϊόντα για τα οποία η αρχική τους κατάσταση είναι ‘κατόπιν παραγγελίας’.

10. Ευθύνη και Εγγύηση Προμηθευτή / Παραγωγού / Κατασκευαστή.

1. Ο παραγωγός/κατασκευαστής κάθε προϊόντος το οποίο αγοράζετε ευθύνεται για κάθε ζημία που οφείλεται σε ελάττωμα του προϊόντος του. Η SΟLARAGE αναλαμβάνει την υποχρέωση  για την αντικατάσταση/επισκευή του στο χρονικό διάστημα για το οποίο ισχύει η εγγύηση του παραγωγού/κατασκευαστή.

2. Συσκευές φίλτρων: Η εγγύηση των συσκευών είναι 2 έτη και ισχύουν όσα αναφέρθηκαν στο 10.1. Η καταστροφή τους ή δυσλειτουργία τους λόγω αλάτων δεν περιλαμβάνεται στην εγγύηση του προϊόντος.

3. Ηλεκτρονικές συσκευές: Για τα Φ/Β πλαίσια, μετατροπείς, φορτιστές, ρυθμιστές φόρτισης, data logger και συσκευών επιτήρησης/παρακολούθησης ισχύουν οι εργοστασιακές εγγυήσεις των κατασκευαστών. Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος ισχύουν όσα αναφέρονται στην 10.1 από την στιγμή που το προϊόν σταλεί στην SOLARAGE (μαζί με τα απαραίτητα έγγραφα) και ελεγχθεί από το τεχνικό τμήμα μας ή από το εξουσιοδοτημένο service της κατασκευάστριας εταιρείας στην Ελλάδα. Σε κάθε περίπτωση η εγκατάσταση των προϊόντων αυτής της κατηγορίας θα πρέπει να γίνεται από ηλεκτρολόγο/μηχανολόγο και για την διαδικασία επισκευής/αντικατάστασης τους θα πρέπει το προϊόν να συνοδεύεται από το αντίστοιχο παραστατικό εγκατάστασης, και το αποδεικτικό αγοράς (απαραίτητα έγγραφα).

4. Ανταλλακτικά φίλτρα νερού: Ισχύουν όσα αναφέρονται στην 10.1 μόνο και εφόσον διαπιστωθεί αδυναμία εκπλήρωσης της  απόδοσης τους από χημικό εργαστήριο συμβεβλημένο με την SOLARAGE. Σε όλα τα ανταλλακτικά φίλτρων δεν ισχύουν οι εργοστασιακές τους εγγυήσεις και η SOLARAGE δεν φέρει καμία ευθύνη για την αστοχία τους σε περιπτώσεις που το νερό είναι ακατάλληλο προς κατανάλωση ή δεν χλωριώνεται. Επίσης η SOLARAGE δεν ευθύνεται για την καταστροφή των φίλτρων η οποία προήλθε από υπερβολικές ποσότητες λάσπης, πιέσεις πάνω από την μέγιστη επιτρεπτή πίεση που δίνει ο κατασκευαστής/παραγωγός, υδραυλικού πλήγματος. 

5. Τέλος η SOLARAGE έχει απέναντι σας όλες τις υποχρεώσεις που προβλέπονται στον Αστικό Κώδικα για τον πωλητή. Ειδικά σε περίπτωση ελαττώματος του προϊόντος που σας πωλούμε μπορείτε (α) να ζητήσετε την επισκευή του χωρίς επιβάρυνση σας ή την αντικατάσταση του με άλλο εκτός και αν αυτό είναι αδύνατο ή απαιτεί δυσανάλογες δαπάνες (β) να ζητήσετε την μείωση του τιμήματος και (γ) να υπαναχωρήσετε στην περίπτωση που δεν μπορούμε να προχωρήσουμε στην αντικατάσταση του. Οι παραπάνω υποχρεώσεις δεν υπάρχουν σε περίπτωση που το ελάττωμα έχει προκληθεί από εσάς, ή έχει προέλθει από την χρήση του (αναφέρεται στις συσκευές φίλτρων). Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να συνοδεύονται από τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα και τις αποδείξεις παραλαβής, Οι υποχρεώσεις αυτές σε κάθε περίπτωση παραγράφονται εντός διετίας.

11. Ακύρωση Παραγγελίας

Χωρίς περιορισμό των διατάξεων περί Υπαναχωρήσεως του άρθρου 9, η ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις : Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να κάνετε πίσω «back» και να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας στο κουμπί «αφαίρεση. Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε το 2221092232 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελιάς σας. Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο 2221092232 ή επικοινωνήστε μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου, εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελιάς. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας. Σε περίπτωση που ή παραγγελία σας έχει ήδη αποσταλεί και επιθυμείτε την ακύρωση της, δείτε τους όρους και την διαδικασία όπως αυτά περιγράφονται στο άρθρου 9 (Δικαίωμα επιστροφής).

12. Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας:

Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα της SOLARAGE δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, American Express και Citibank.

Για την ασφάλεια των συναλλαγών σας, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της  Alpha bank. Για την ολοκλήρωση της πληρωμής η τράπεζα θα σας ζητήσει τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας, ημερ. λήξης, όνομα κατόχου και τον κωδικό CVV. Επίσης θα σας ζητηθούν επιπλέον κωδικοί ηλεκτρονικού εμπορίου βάση των νέων προτύπων Verified by VISA και Mastercard Secure Code. Οι κωδικοί αυτοί δεν είναι οι 4ψηφιοι κωδικοί των ATM. Αν δεν τους γνωρίζεται απευθυνθείτε στην Φορέα ο οποίος την έχει εκδώσει για περισσότερες πληροφορίες.

Πληρωμή κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας (αντικαταβολή):

Πληρώστε τον συνεργάτη της εταιρείας μας, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για τις πόλεις και είναι 3,00 € (περιλαμβάνει Φ.Π.Α).

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500€ (με ΦΠΑ) προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 3.000€(με ΦΠΑ) προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:

• Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό

• Χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Παραστατικά προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) αξίας άνω των 500€ και έως 2.999,99€ μπορούν να εξοφλούνται και με Μετρητά, αλλά ΔΕΝ εκπίπτουν από τις δαπάνες του πελάτη.

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό:

Η πληρωμή της παραγγελία σας μπορεί να γίνει μέσω τραπεζικής κατάθεσης σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε:

ΕΘΝΙΚΗ 48840485048, GR7601104880000048840485048

EUROBANK 00260213550200739391, GR3602602130000550200739391

ALPHA  233.00.2002.022489,   GR5801402330233002002022489

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 6769-116530-311, GR9101717690006769116530311

Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 2221090915 ή στο sales@solarage.gr, αναγράφοντας τον αριθμό παραγγελίας σας ώστε να γίνει εύκολα και γρήγορα η ταυτοποίηση. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, δρομολογούμε την παραγγελία σας.

Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται μόνο σε Ευρώ €.

13. Παράδοση Προϊόντων/ Έξοδα Αποστολής

Ημερομηνίες και ώρες παράδοσης:

Οι ημέρες παράδοσης είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 9.00 πμ μέχρι 17.00 μμ. Οι παραδόσεις το Σάββατο χρεώνονται επιπλέον με επιπλέον κόστος 10,00 (περιλαμβάνει Φ.Π.Α).

Έξοδα Αποστολής / Δωρεάν παράδοση:

Για παραγγελίες άνω των 20 € τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα. Για παραγγελίες κάτω των 20 € το κόστος διαμορφώνεται ως εξής:

Ανεξάρτητα από το βάρος ή τον όγκο η χρέωση είναι 2,40 ευρώ (flat rate shipping).

Επιλογή αποστολής παραγγελίας με DHL

Για παραγγελίες κάτω των 70€ το κόστος είναι 6€

Για παραγγελίες άνω των 70€ η αποστολή είναι δωρεάν

Η πολιτική χρέωσης ισχύει για όλη την Ελλάδα.

14. Ενημερωτικά e-mail προσφορών (newsletters)

1. SOLARAGE ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει ενημερωτικά email. Τα newsletters της SOLARAGE έχουν κύριο σκοπό να σας ενημερώσουν για τις προσφορές μας.

2. H SOLARAGE δεν ευθύνεται αν τα newsletters δεν παραδοθούν στον προορισμό τους.

3. Τα newsletter μπορεί να καταλήξουν στο spam folder, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί

4. Βάλετε τη διεύθυνση αποστολής του πλαισίου newsletter@solarage.gr στη safe list σας

5. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μην λαμβάνετε πλέον ενημερωτικά newletters ή επιθυμείτε να διαγραφείτε συνολικά από το σύστημα αποστολής νέων, μπορείτε να μας ενημερώσετε χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας του site. Βάση των Ευρωπαϊκών κανονισμών κάθε newsletter της SOLARAGE περιέχει σύνδεσμο (link) διαγραφής σας από την λίστα μας.

6. H SOLARAGE χρησιμοποιεί πάροχο (3rd party company) για την αποστολή και αναγνώριση (tracking) των παραληπτών των newsletter. Το email σας είναι καταχωρημένα σε περιβάλλον https.

15. Υπηρεσία υπενθύμισης αλλαγής φίλτρου Email Alert

Με κάθε αγορά φίλτρου η παραγγελία σας καταχωρείτε από το τεχνικό τμήμα και αυτόματα δημιουργείται ένα ενημερωτικό email το οποίο θα σας σταλεί μετά από -Χ- χρόνο για να σας υπενθυμίσει ότι το φίλτρο σας ενδέχεται να χρειάζεται αλλαγή. 

Η υπηρεσία είναι υποχρεωτική κατά την πρώτη αγορά αλλά μπορείτε να διαγραφείτε από την λίστα των ενημερωτικών email ακολουθώντας τον αντίστοιχο σύνδεσμο διαγραφής ή καλώντας στο  2221092232 ή στέλνοντας το αίτημα σας στο sales@solarage.gr. 

16. COOKIES

Πρωταρχικός στόχος μας είναι να αναβαθμίζουμε συνεχώς την εμπειρία πλοήγησης των επισκεπτών του site μας. Για να το πετύχουμε αυτό και για να καλύψουμε κάθε ανάγκη σου, χρησιμοποιούμε στοιχεία τα οποία αφορούν αποκλειστικά τις προτιμήσεις σου κατά τη περιήγηση σου στο site μας.

Τι είναι τα cookies;

Τα cookies είναι κομμάτια πληροφορίας, που με την μορφή πολύ μικρού κειμένου αποτελούμενου συνήθως από γράμματα και αριθμούς, αποθηκεύονται στον browser που χρησιμοποιείς (Chrome, Mozilla Firefox κλπ), βοηθώντας την αποτελεσματικότερη λειτουργία του site μας. Υπάρχουν 4 διαφορετικοί τύποι cookies:

Cookies Λειτουργικότητας: Επιτρέπουν την εκτέλεση βασικών λειτουργιών του site, όπως την προσθήκη προϊόντων στο καλάθι και την αποθήκευση προϊόντων στη wishlist.

Cookies Προτιμήσεων: Αυτά τα cookies «απομνημονεύουν» τις προτιμήσεις σου κατά την περιήγηση σου στο site μας, ώστε να μπορούμε να σου προτείνουμε τα κατάλληλα προϊόντα με βάση τις ανάγκες σου.

Cookies Διαφήμισης: Με τα cookies διαφήμισης επιδιώκουμε να σου δείξουμε διαφημίσεις σχετικές με τα ενδιαφέροντά σου, ώστε να μην σε ενοχλούμε με ανεπιθύμητα μηνύματα.

Cookies Analytics: Μας δίνουν τη δυνατότητα να αξιολογούμε την αποτελεσματικότητα των διάφορων λειτουργιών του site μας, έτσι ώστε να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία που σου προσφέρουμε.

Εγγραφή

Νέος στην Solarage; Δημιούργησε λογαριασμό.

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε Ή Επαναφέρετε τον κωδικό σας