Inverter X3 10.0 T SolaX Power

Inverter X3 10.0 T Hybrid SolaX Power

75.20.80.10
3.550,00 €
με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης 4-6 ημέρες

 Τριφασικός Inverter δικτύου (net-metering)

 Υβριδικός Inverter δικτύου (net-metering)

 5 χρόνια εγγύηση

 Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 

Ασφαλείς συναλλαγές

 

Δωρεάν αποστολές άνω των 20€

 

Μόνο επώνυμα και πιστοποιημένα προϊόντα

Υβριδικοί Μετατρoπείς Solax

Oι  μετατροπείς της Solax κυμαίνονται σε μέγεθος από 5 έως 10 kW με τη δυνατότητα εγκατάστασης πολλαπλών μετατροπέων παράλληλα. Το σύστημα αποθήκευσης μπαταριών ξεκινά από 3 kWh με δυνατότητα αύξησης/αναβάθμισης. Ο μετατροπέας είναι εξοπλισμένος με λειτουργία EPS (Emergency Power Supply) για παροχή ενέργειας σε πρίπτωση διακοπής ρευματος ενώ με την τοποθέτηση του ελεγκτή κατεύθυνσης ρευμάτων (mate box x-3) οι επιλογές λειτουργίες του συστήματος πολλαπλασιάζονται ώστε να καθορίσεται την βέλτιση λειτουργία του αλλά και την πλήρη αυτονομία σας σε περίπτωση διακοπής ρεύαμτος.

Η Solax παρέχει 5 βασικά σενάρια φόρτισης/εκφόριστης (Feed-in priority, self-use, back up mode, EPS, Forced time use). Υπάρχει επίσης η δυνατότητα καθορισμού των ωρών που θα φορτίζεται/εκφορτίζεται η μπαταρία, το μέγιστο ρεύμα φόρτισης εκφόρτισης, το βάθος εκφόρτισης κ.α.

Ο προγραμματισμός της λειτουργίας του συστήματος θα πρέπει να γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό.

Unbalanced mode (δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες)

Μια πολύ σημαντική λειτουργία των  συστημάτων της Solax είναι η ασύμμετρη λειτουργία τους την οποία της εξηγούμε με ένα παράδειγμα. 

Ας θεωρήσουμε ότι έχουμε ένα φορτίο 3KW στην φάση 1 ενώ η παραγωγή του συστήματος είναι στα 4.5KW. Σε αντίθεση με τους περισσότερους υβριδικούς μετατροπείς της αγοράς όπου θα παρείχαν 1,5KW/φάση (balanced) και αγορά ρεύματος 1,5KW για την τροφοδοσία του φορτίου στην φάση 1, οι Solax θα παρέχουν τα 3 KW στην φάση 1 (Unbalanced) και θα εξάγουν το 1.5KW thw περίσσιας, μηδενίζοντας την εισερχόμενη ενέργεια.

Εφεδρεία

Κανένα σύστημα αποθήκευσης ενέργειας δεν παρέχει ρεύμα σε περίπτωση διακοπής ρεύματος χωρίς την εγκατάσταση κατάλληλων διατάξεων. 

Οι υβριδικοί μετατροπές της Solax παρέχουν δεύτερη έξοδο EPS (κρίσιμα φορτία) για την τροφοδοσία τους σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Με την εγκατάσταση των διατάξεων Mate Box η διαχείριση αυτή γίνεται εύκολη ώστε να επιτευχθεί πλήρη αυτονομία της κατοικία αλλά μεγαλύτερης εξοικονόμησης.

Μοnitoring

Απο την στιγμή που οι μετατροπείς της Solax συνδεθούν στο SolaxCloud έχετε τον πλήρη έλεγχο του συστήματος. 

Απο υπολογιστή ή smart phone έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε σε πραγματικό χρόνο την παραγόμενη ενέργεια, την καταλισκόμενη, την ενεργεια που αυτοκαταναλώθηκε (ταυτοχρονισμός), την ενέργεια που αποθηκεύτηκε στην μπαταρία, την ενέργεια που καταναλώθηκε απο την μπαταρία και όλα αυτά σε ωριαία, ημερήσια, μηνιαία και ετήσια βάση.

Remote control - Πλήρης απομακρυσμένος έλεγχος

Ο τεχνικός εγκατάστασης του συστήματος έχει την δυνατότητα παραμετροποίησης του συστήματος φόρτισης/εκφόρτισης ανα πάσα στιγμή.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Παρακολούθηση δικτύου με WIFI/Ethernet (DOngle Wifi)

Λειτουργία με ή χωρίς μπαταρίες.

Τριφασικός μετατροπέας

Πλήρης λειτουργία backup

Διαχείριση και έλεγχος εξερχόμενης ενέργειας στο δίκτυο

Παράλληλη λειτουργία έως 10 μετατροπείς 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Εύρος MPPT: 160...900V

Τάση εκκίνησης: 180V

Μέγιστη. ρεύμα εισόδου: 14A / 14A

Μήκος x Ύψος x Βάθος: 534 x 419x 201 mm

Βαθμός απόδοσης: 98.5%

Μέγιστη. Ισχύς Φ/Β εισόδου: 12000W

Τύπος μπαταρίας: Λιθίου (LiFEPO4) και Lead-Acid

Σύνδεση στο Διαδίκτυο: Ethernet / Wifi

Εγγύηση προϊόντος: 10 χρόνια

Λίγα Λόγια για την Solax

Η SolaX παρέχει λύσεις υψηλής τεχνολογίας για οικιακά φωτοβολταϊκά συστήματα που υποστηρίζουν πλήρως φωτοβολταϊκά πάνελ υψηλής απόδοσης και υψηλής ισχύος (14 Αdc). Το Mppt έχει ένα ευρύ φάσμα λειτουργίας. Ο μετατροπέας μπορεί να ελέγξει εύκολα αντλίες θερμότητας και άλλα έξυπνα φορτία ώστε να αυξηθεί το ποσοστό ιδιοκατανάλωσης από τα φωτοβολταϊκά.

75.20.80.10

Χαρακτηριστικά

Παροχή Δικτύου
Τριφασική
Τεχνολογία
Υβριδικός

Εγγραφή

Νέος στην Solarage; Δημιούργησε λογαριασμό.

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε Ή Επαναφέρετε τον κωδικό σας