Inverter ASW15K-LT-G2 Pro 15000W Τριφασικός Solplanet

75.20.70.15.3
1.997,00 €
με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης 1-2 ημέρες

Τριφασικός Inverter δικτύου (net-metering)

Inverter δικτύου (net-metering)

 10 χρόνια εγγύηση

 Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
 

Ασφαλείς συναλλαγές

 

Δωρεάν αποστολές άνω των 20€

 

Μόνο επώνυμα και πιστοποιημένα προϊόντα

Λίγα Λόγια για την Solplanet
Η Solplanet κατασκευάζει Ηλιακούς μετατροπείς (inverter) από το 2007.
Αποτελεί θυγατρική εταιρία του Κινεζικού ομίλου AISWEI, ενώ υπήρξε στο παρελθόν κατασκευαστής μεγάλων εταιριών όπως η γερμανική SMA και η Zeversolar.
To 2021 η Solplanet είχε κύκλο εργασιών 140εκ € ενώ πούλησε περισσότερους από 600.000 μετατροπείς σε ένα χρόνο.
Σήμερα, η AISWEI είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία με τμήμα έρευνας, ανάπτυξης και κατασκευής ηλιακών μετατροπέων. Μια πρόσφατη αναδιάρθρωση μετοχών θέτει την AISWEI σε μια ιδιαίτερα ισχυρή οικονομική θέση στον κλάδο των κατασκευαστών.

Περιγραφή μετατροπέων
Η σειρά τριφασικών μετατροπέων ASW 3-20K LT-G2 Pro προσφέρει τις πιο πρόσφατες καινοτομίες και αναβαθμίσεις δημιουργώντας ένα νέο σημείο αναφοράς για οικιακά και επαγγελματικά φωτοβολταϊκά συστήματα net-metering.Oι τριφασικοί μετατροπείς της σειράς ASW 3-20K LT-G2 Pro είναι απόλυτα συμβατοί με φωτοβολταϊκές μονάδες υψηλής ισχύος βάση της νέας τεχνολογίας φωτοβολταϊκών κυψελών μεγαλύτερου μεγέθους.

Οι 2 ανεξάρτητοι ιχνηλάτες MPP και το ονομαστικό ρεύμα εισόδου έως 16A και 20Α ανά MPPT επιτρέπουν την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών με μεγαλύτερη ευελιξία. Επιπλέον ένα ευρύ φάσμα MPPT με 150% oversizing της ονομαστικής ισχύος των ΦΒ εξασφαλίζει υψηλή απόδοση και ευελιξία σχεδόν σε κάθε εφαρμογή.

Η συμπαγής επιτοίχια τοποθέτηση με στεγανότητα IP66 προσφέρει σταθερή, μακροπρόθεσμη απόδοση έναντι των καιρικών φαινομένων.

Παρακολούθηση-Monitoring
Η έξυπνη cloud εφαρμογή ASWEI παρέχει παρακολούθηση φιλική προς τον χρήστη όπου κι αν βρίσκεστε. Υπάρχει η δυνατότητα επίσης σύνδεσης έξυπνου μετρητή (smart meter) για την μέτρηση των καταναλώσεων, της ταυτοχρονισμένης κατανάλωσης, της επιστρεφόμενης ενέργειας στο δίκτυο σε ένα λειτουργικό γραφικό περιβάλλον.

75.20.70.15.3
1 Αντικείμενο

Χαρακτηριστικά

Παροχή Δικτύου
Τριφασική
Τεχνολογία
Απλός (on-grid)

Σχετικά προϊόντα

Εγγραφή

Νέος στην Solarage; Δημιούργησε λογαριασμό.

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε Ή Επαναφέρετε τον κωδικό σας