Κανάτα με φίλτρο νερού Zerowater 2800ml 12cup

40.76.51.01
37,74 €
Χρόνος παράδοσης 4-6 ημέρες

Αφαιρεί το 99,6% σε συνολικά διαλυμένα στερεά (TDS)

Δυσάρεστες οσμές, Χλώριο, βελτιώνει την γεύση του νερού

Διαθέτει αναλυτή νερού TDS Meter

Μειώνει το μόλυβδο, PFOA / PFOS και άλλους μολυσματικούς παράγοντες

Χωρίς BPA

  

 

Ασφαλείς συναλλαγές

 

Δωρεάν αποστολές άνω των 20€

 

Μόνο επώνυμα και πιστοποιημένα προϊόντα

Η κανάτα φίλτρου νερού της ZeroWater 12 φλυτζανιών είναι μια εξαιρετική επιλογή για τις ανάγκες μιας οικογένειας. Αυτή η κανάτα 12 φλυτζανιών παρέχει σε εσάς και την οικογένειά σας εύκολη πρόσβαση σε φιλτραρισμένο νερό μέσω του κουμπιού "Quick Fill" και του Ready-Pour® Η κανάτα κρατά 2,8 λίτρα νερό, αρκετά για να γεμίσει τα φλιτζάνια και τα μπουκάλια νερού όλων των μελών της οικογένειάς σας. Η κανάτα 12 φλυτζανιών, μαζί με όλους τους διανομείς και κανάτες φίλτρου νερού ZeroWater®, είναι εξοπλισμένη με σύστημα φιλτραρίσματος 5 σταδίων που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει καθαρό νερό.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος
Χωρητικότητα 12-Cup (2,8 lt)
Αφαιρεί τα συνολικά διαλυμένα στερεά
Χωρίς BPA
Μειώνει το μόλυβδο, PFOA / PFOS και άλλους μολυσματικούς παράγοντες
Γρήγορο γέμισμα
Τεχνολογία Ready-Pour®
* Αυτή η κανάτα νερού 12 φλυτζανιών και ΟΛΕΣ οι κανάτες και διανεμητές ZeroWater® διαθέτουν φίλτρο και ΔΩΡΕΑΝ μετρητή ποιότητας νερού.

Τι είναι η τεχνολογία Ready-Pour®;
Αυτή η δυνατότητα σάς επιτρέπει να διανέμετε φιλτραρισμένο νερό καθώς η δεξαμενή συνεχίζει να φιλτράρει. Δεν χρειάζεται να περιμένετε έως ότου η κανάτα είναι γεμάτη για να αρχίσετε να απολαμβάνετε καθαρό νερό.

Προδιαγραφές προϊόντος
Αριθμός μοντέλου: ZD-012RP
Διαστάσεις: (L x W x H): 29.5 x 15 x 28 cm

Διάρκεια ζωής φίλτρου: Κάθε φίλτρο νερού έχει απόδοση 76 λίτρα, αλλά η διάρκεια του φίλτρου εξαρτάται από τα πόσα TDS υπάρχουν στο νερό μας.
Εάν το νερό σας έχει υψηλό επίπεδο TDS, η διάρκεια ζωής των φίλτρων μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλη. Μάθετε περισσότερα για τα φίλτρα μας.

zerowater perfomance results

*% μείωση μετά από 20 γαλόνια διήθησης

** % μείωση μετά από 40 γαλόνια διήθησης

Το φίλτρο 5 σταδίων της ZeroWater με ονομαστική χωρητικότητα 20 γαλόνια και το τυπικό φίλτρο 2 σταδίων άλλης εταιρείας με ονομαστική χωρητικότητα 40 γαλόνια δοκιμάστηκαν σύμφωνα με την συνιστώμενη καθημερινή χρήση των προϊόντων από 2 γαλόνια διήθησης την ημέρα. Τα αποτελέσματα που εμφανίζονται βασίζονται σε έναν μέσο όρο υπολογισμού των αποτελεσμάτων δοκιμής κάθε φίλτρου πόσιμου νερού σε επίπεδο pH 6,5 και επίπεδο pH 8,5.

Περίληψη:
Οι ενώσεις που δοκιμάστηκαν είναι ενώσεις που απαριθμούνται από το EPA ως μολυσματικοί παράγοντες πρωτογενούς και δευτερογενούς πόσιμου νερού. Οι ενώσεις που δοκιμάστηκαν αναφέρονται επίσης στα πρότυπα NSF / ANSI 53 και 42 με καθιερωμένες διαδικασίες για αξιώσεις μείωσης κατασκευαστικών φίλτρων. Η διαδικασία που χρησιμοποιήθηκε σε αυτήν τη μελέτη σύγκρισης βασίστηκε στα πρότυπα NSF / ANSI 42 και 53, 2018. Οι μέθοδοι ανάλυσης που χρησιμοποιούνται σε αυτήν τη μελέτη είναι μέθοδοι εγκεκριμένες από EPA για πόσιμο νερό.

Χωρητικότητα 2.8 λίτρα ( 12 ποτήρια)
Πιστοποίηση κατά NSF 42 και NSF 53
Τεχνολογία Μείωσης Μολύβδου, χρωμίου και νιτρικών
Αφαιρεί το 99,6% σε Ολικά Διαλυτά Στερεά
Διαθέτει αναλυτή νερού TDS Meter

Η συσκευασία περιέχει ένα ανταλλακτικό φίλτρο 

https://zerowater.com/pages/results

Zerowater
40.76.51.01

Σχετικά προϊόντα

Εγγραφή

Νέος στην Solarage; Δημιούργησε λογαριασμό.

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε Ή Επαναφέρετε τον κωδικό σας