Ρυθμιστής Φόρτισης Bluesolar MPPT 75/15 24V Victron

80,65 €
Χρόνος παράδοσης 1-2 ημέρες
 

Ασφαλείς συναλλαγές

 

Δωρεάν αποστολές άνω των 20€

 

Μόνο επώνυμα και πιστοποιημένα προϊόντα

Ρυθμιστής φόρτισης τεχνολογίας mppt.

Η σειρά Bluesolar είναι ρυθμιστές υψηλής ταχύτητας mppt και βαθμό απόδοσης που φτάνει το 98%. Η τεχνολογία MPPT (maximum power point tracking) αυξάνει την ενέργεια που αποθηκεύεται στις μπαταρίες κατά 30% σε σχέση με του απλούς PWM.

Εφαρμογές

Ο ρυθμιστής φόρτισης Bluesolar Mppt 75/15 μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε 12V και 24V σετ μπαταριών. Βασική προϋπόθεση για την χρήση των ρυθμιστών mppt είναι στην εγκατάσταση μας να έχουμε όμοια πάνελ (τα πάνελ να έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά ισχύς, τάσης, ρεύματος)

Μέγιστη ισχύς και τάση εισόδου

Για συστήματα τα οποία λειτουργούν με τάση 12V η μέγιστη ισχύς (άθροισμα) των φωτοβολταϊκών πάνελ δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 220W.

Για συστήματα τα οποία λειτουργούν με τάση 24V η μέγιστη ισχύς (άθροισμα) των φωτοβολταϊκών πάνελ δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 440W.

Κατά την συνδεσμολογία των πάνελ, η τάση εισόδου Voc (άθροισμα τάσης των ΦΒ σε σειρά) δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 75V.

Προγραμματισμός - Επικοινωνία

Ο ρυθμιστής φόρτισης μπορεί να συνδεθεί με υπολογιστή για την πλήρη παραμετροποίηση του. Για την επικοινωνία απαιτείται το VE.Direct to USB καλώδιο (Για επικοινωνία μέσω bluethooth επικοινωνήστε μαζί μας για τα μοντέλα SmartBlue). 

H σειρά ρυθμιστών φόρτισης Bluesolar MPPT έχουν την δυνατότητα να συνδεθούν με κινητό ή tablet μέσω bluetooth μέσω του VE.Direct to Bluetooth smart dongle cable και την εφαρμογή (app) VictronConnect.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα παρακολούθησης του, από της δικτυακής πύλης Victron Remote Management (VRM) μέσω του κέντρου επικοινωνία Venus GX.

Προστασία

Προστασία από υπερθέρμανση και υποβάθμιση  ισχύος (derating power) σε υψηλές θερμοκρασίες.

Προστασία ανοικτού κυκλώματος και ανάστροφης πολικότητας.

Προστασία από ανάστροφα ρεύματα.

75.11.12.7515
6 αντικείμενα

Χαρακτηριστικά

Τάση μπαταριών
24V
Τεχνολογία Φόρτισης
Mppt
Επικοινωνία
Χωρίς επικοινωνία

Εγγραφή

Νέος στην Solarage; Δημιούργησε λογαριασμό.

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε Ή Επαναφέρετε τον κωδικό σας